Woensdagmiddag 25 juli om 4 uur starten we met de allereerste jeugd NFM. Bijna 50 jeugdspringers hebben zich opgegeven om te strijden voor het NFM jeugdkampioenschap.
We vinden het hartstikke leuk dat je meedoet.

Zorg dat je half 4 op het terrein bent en je je meld bij de inschrijftafel. Je krijgt hier je startnummer. In de bijgevoegde wedstrijdlijst staan de jongens en de meisjes door elkaar heen en dat heeft te maken met het persoonlijke record.
In de middag (start 16.00 uur) spring je in groepjes van 6 a 7 en drie keer achterelkaar aan. Dus de groep “Krokodillenschans 4 mtr” wordt in tweeën gesplitst zodat er twee groepen van 6 springers zijn. De eerste 6 springers springen eerst 3 keer. Als deze groep klaar is, en dat zal na ongeveer 45 minuten zijn, springt de volgende groep van 6 springers allemaal 3 keer.
De beste 6 springers per categorie/leeftijdsklasse plaatsen zich voor de finale.
De finale begint om 19.00 uur en je afstand uit de voorronde neem je niet mee. In de finale mag je ook nog eens 3 keer springen.
Aan het einde van de wedstrijd hebben we de prijsuitreiking en huldiging van de kampioenen.
We maken er een mooi feest van.
In de bijlage staat de wedstrijdlijst.
Mocht je nog op- of aanmerkingen en of vragen hebben dan horen we dat graag van je.

Met vriendelijke groet,

jeugdNFM commisie
Hendrik, Martina, Wim en Rudi

De inschrijfkosten zijn € 5,- en je krijgt na afloop ook nog een leuk aandenken aan de eerste Jeugd NFM.
De inschrijving is gesloten.
In vier categorieën mogen jullie strijden om de prijzen. De categorieën zijn hetzelfde zoals ook bij de Jeugd NK.  Meisjes tm 10 jaar (geboortejaar 2008 en later), jongens tm 10 jaar (geboortejaar 2008 en later), meisjes 11/12 jaar en jongens 11/12 jaar.