logo-linschoten.jpg
2010-08-06 21:05

Informatie voor jubileumwedstrijd inclusief wedstrijdlijst

Beste springers,

De voorinschrijving is gesloten. De wedstrijdlijst kan hierdoor ook bekend gemaakt worden. De groepen zijn op basis van het klassement ingedeeld, en vervolgens is de springvolgorde geloot. Hier worden geen veranderingen meer in aangebracht.

Vanaf de tweede ronde zal er op volgorde van eerdere prestaties gesprongen worden.

Zoals je kunt zien moeten de beste 8 junioren en beste 8 jongens de eerste ronde op een andere schans springen dan normaal. Dit is om de wedstrijd compact te houden. Vanaf de tweede ronde springt iedereen op zijn/haar eigen schans!

Bijschrijven is mogelijk, je zal dan als eerste moeten springen, dit is tot 10:30 uur op zaterdagochtend mogelijk. Het liefst zo snel mogelijk.

De groepen zullen continu door springen en wachten niet tot iedere groep klaar is.

Bij eventuele regen heeft de finale prioriteit. Deze plaatsen zullen op basis van de laatst volledig afgeronde ronde ingevuld worden.

Voor de springers is de volgende informatie nu ook beschikbaar:

Na de eerste springronde (2 sprongen) zullen er 24 springers per schans door gaan naar de tweede ronde. Dat zijn 24 senioren, 24 junioren, 12 dames en 12 jongens.

Na de tweede springronde (2 sprongen) zullen er 16 springers per schans door gaan naar de derde ronde. Dat zijn 16 senioren, 16 junioren, 8 dames en 8 jongens.

Na de derde springronde (1 sprong) kwalificeren 12 springers per schans zich voor de finaleronde. Dat zijn 12 senioren, 12 junioren, 6 dames en 6 jongens.

De opening van de finale zal om 19:00 uur plaatsvinden, zodat rond 19:15 uur de finale los kan gaan. Het warmlopen dient voor 19:00 uur te geschieden.

Na afloop van de wedstrijd zal er een groot feest in de feesttent zijn om het 50 jarig jubileum te vieren en de kampioenen hen verdiende feest te geven!

Klik op schema voor grotere pdf versie