PBH
2021-06-07 11:12


Het polsstok verspringen gaat op 30 juni van startHet kabinet heeft de afgelopen weken aangekondigd dat de stap 4 en 5 van de versoepeling op 30 juni ingaat. Het seizoen begint hierdoor ongeveer anderhalve maand later en zal net als vorig jaar iets langer doorlopen. Vanaf 30 juni mogen er weer sportwedstrijden georganiseerd worden voor alle leeftijden, de Polsstokbond Holland start vanaf deze datum de wedstrijden om het de Samenwerkingen klassement 2021.

Het Hollands Kampioenschap (Jaarsveld) is van 14 augustus verplaatst naar 4 september en het Nederlands Kampioenschap (Burgum) is verplaatst naar 18 september. Hierdoor hebben we in de maand augustus ruimte gecreëerd om voor de springer en mooi klassement op te bouwen als kwalificatie voor het HK en NK. De tweekamp welke normaal op de eerste zaterdag in juli wordt gesprongen is verplaatst naar 14 augustus en wordt gesprongen op de accommodatie van Vlist.

Aankomende week wordt de kalender nog even bekeken en opnieuw vastgesteld, vanaf donderdag 10 juni zal hij op de website van de Polsstokbond Holland worden gepubliceerd

Kalender PBH

Vanaf 5 juni mogen we wedstrijden organiseren voor de jeugd. Op zaterdag 12 juni is de eerste wedstrijd op de jeugdschans in Kockengen, zaterdag 19 juni in Linschoten en zaterdag 26 juni in Zegveld, daarna gaan we volgens de kalender de wedstrijden springen.

NIEUWE DATA GROTE WEDSTRIJDEN:

31 juli: NFM (Nederlandse Fierljep Manifestatie) in It Heidenskip

14 augustus: Tweekamp in Vlist

4 september: HK in Jaarsveld

18 september: NK in Burgum