2004-08-15 20:06

Aankondiging Triangelcup

Het jaarlijkse festijn in Polsbroekerdam komt er aan. Volgende week zaterdag weer polsstokverspringen, slingerapen en natuurlijk de onmisbare oliebollen...

ZATERDAG
21 AUGUSTUS 2004

ORGANISEERT POLSSTOKVERENIGING POLSBROEKERDAM
HAAR JAARLIJKSE
POLSSTOKDAG

WAAR: ACHTER DE TRIANGEL BIJ DE POLSSTOKSCHANSEN
AANVANG: 13.30 UUR ’S MIDDAGS

Natuurlijk wordt er polsstok gesprongen. Op dit moment zijn er veel jeugdige springers welke woonachtig zijn in Polsbroekerdam en Benschop. Dus kom de plaatselijke (toekomstige) kampioenen aanmoedigen.

Maar er is meer. Achter op het terrein kan men sjoelen op een groot bord. Ook de traditionele schiettent ontbreekt niet. Daarnaast is er een groot springkussen aanwezig voor de kleinsten onder ons.

Om 15.30 uur begint het slingeraap, altijd leuk om naar te kijken. Slingerapen is met een touw, welke aan een grote kraan is bevestigd, over het polsstokwater zien te slingeren. Bij het slingerapen zijn er drie klassen, polsstokverspringers, jeugd en natuurlijk het publiek. Hierbij dagen wij u uit om een sprong te wagen.

Voor de vroege vogels is er een viswedstrijd. Zij die mee willen doen kunnen zich inschrijven tussen 6.00 en 6.30 uur ’s ochtends in de Triangel. De wedstrijd begint om 7.00 uur.

Vanaf 9.00 uur ’s ochtends kunt u heerlijke versgebakken oliebollen eten. Vanaf 15.30 uur staat de grote koekenpan aan. Onder het genot van een drankje en een hapje kunnen we dan in en om de feesttent nog napraten.

Dus zaterdag 21 augustus a.s. een middagje uit aan de Dam.

Bestuur Polsstokvereniging Polsbroekerdam