Polshoogte december 2021
Gala verplaatst Helaas kan het gala wat gepland stond op 11 december niet doorgaan i.v.m. Corona. De nieuwe datum is 12 maart 2022. Dus zet die vast in de agenda! Locatie en prijzen blijven gelijk, verdere informatie en de aanmeldlink zal tegen die tijd volgen.
Springersraad enquête 2021 Dit jaar hebben maar liefst 82 springers de enquête ingevuld, dank daarvoor!
Fotoserie Nederlandse Kampioenschappen Fierljeppen - Burgum Fotograaf: Erik van Kordelaar
Friese ljeppers geven niet thuis Van der Wal verrast door tripple
Van der Wal heeft haar rijtje compleet Friese senioren grijpen voor derde jaar op rij naast winst
Hollandse springers imponeren op sensationeel NK Polsstokverspringen De Hollandse polsstokverspringers hebben huis gehouden op het Nederlands Kampioenschap Polsstokverspringen. Hier werd afgelopen zaterdag onder perfecte condities om gesprongen. Het massaal toegestroomde publiek genoot van een prachtige middag met vele successen voor de Hollandse Ploeg.
Marrit van der Wal houdt met titel Friese eer hoog op NK fierljeppen Met een sprong van 16,31 meter heeft Marrit van der Wal uit It Heidenskip zaterdagmiddag het NK fierljeppen in Burgum gewonnen.
Volledig Hollands podium op NK polsstokverspringen bij de senioren Het NK polsstokverspringen gaf bij de senioren een volledig Hollands podium. Wouter van Midden werd de verrassende kampioen met 21,42 m en in z'n kielzog trok hij Jaco de Groot (21,03 m) en Erwin Timmerarends (20,90 m) naar de 2e en 3e plaats.